© 2021-2023 İptal.net Tüm hakları saklıdır.

İptal Etmenin En Kolay Yolu | iptal.Net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Üyelik İptali
  4. »
  5. 8383 Abonelik İptali Nasıl Yapılır

8383 Abonelik İptali Nasıl Yapılır

admin admin - - 4 dk okuma süresi
1190 0
8383 Abonelik İptali Nasıl Yapılır

8383 Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığının öğrenci takip etme hattı olan 8383, veliler tarafından yoğun ilgi görmektedir. Veliler 8383 hattından öğrencilerin bütün durumlarını görebilirler. Öğrencilerin devamsızlık durumu, öğrencilerin not durumu, okulda yapılacak olan etkinlikler gibi durumlarda 8383 aboneliğinden haberdar olabilirsiniz. Kişiler bazı durumlarda sürekli olarak 8383 aboneliğinden mesaj gelmesinden rahatsız olabilmektedir.

Bu gibi durumlarda abonelik iptali yaptırmak isteyebilirler. 8383 Abonelik İptali Nasıl Yapılır oldukça kolay bir işlemdir. 8383 aboneliğinizi iptal ettirmenin en kolay yolu cep telefonundan SMS göndermektir. Abonelik yapılırken hiçbir şekilde sözleşme yapılmamaktadır. Dolayısıyla herhangi cayma bedeli gibi durumlar oluşmamaktadır. Abonelik işlem sürecini başlatmak için IPTAL yazarak 8383 numarasına mesaj atabilirsiniz.

Mesaj iletildiği andan itibaren abonelik işlemleri tamamen iptal olacaktır. Dolayısıyla hiçbir şekilde bir daha kişiler 8383 numarasından SMS mesajı almayacaklardır. Abonelik iptalinden sonra öğrenci hakkında hiçbir şekilde bilgilendirme metni alamazsınız. Öğrencinin devamsızlık durumu, not durumu gibi konularda haber almanız tamamen kesilmektedir.

8383 Abonelik İptali Ücretli midir?

Velilerin en çok merak ettiği soru başlıklarından birisi de 8383 aboneliğinin iptali ücretli midir sorusudur. 8383 aboneliğinde hiçbir şekilde cayma ücreti ödenmemektedir. Bunun sebebi abonelik işlemlerine üye olurken servis sizden sözleşme talep etmemektedir. Hiçbir sözleşme metni olmadığından dolayı 8383 aboneliği tamamen ücretsiz olarak gerçekleşmektedir.

8383 aboneliğinin kullanımı sırasında kişiler sadece ücret ödemektedir. 8383 aboneliğinin kullanım ücreti her ay vergiler dahil 2 TL konumundadır. Abonelikten faydalandığınız sürece bu ücreti ödemeye devam edersiniz. Ücret her ay faturanıza 2 TL olarak otomatik yansır. 8383 aboneliği iptal edildiğinde hiçbir şekilde bu ücreti ödemezsiniz.

8383 Abonelik İptali Nasıl Yapılır

8383 Tekrar Abone Olunabilir mi?

8383 aboneliği iptal edildikten sonra kişilerin tekrar abone olmak istemeleri durumunda abonelik işlemleri tekrardan aktif olmaktadır. 8383 tekrar abone olmak için en baştan abonelik işlemlerini başlatmanız gerekir. Abonelik işlemlerinin tekrardan başlatılması oldukça kolay ve pratik bir süreçtir. Kişiler T.C kimlik numaralarını SMS halinde yazarak 8383 hattına göndermeleri yeterlidir. Bu işlemin ardından abonelik işlemleriniz başlayacaktır.

Abonelik işlemleri süresince kişiler 2 TL ücret ödeyeceklerdir. Bu ücrete vergiler dahildir. 8383 aboneliğinden istediğiniz zaman çıkabilir, istediğiniz zamanda abone olabilirsiniz. Abonelik hizmetinin herhangi bir kısıtlaması bulunmamaktadır. 8383 abonelik işlemleri ve iptal işlemleri oldukça kolay yapılmaktadır. 8383 velilere birçok avantaj sunmaktadır.

8383 Abonelik Ne Zaman İptal Edilir?

İptal süreci başladığı andan itibaren 8383 aboneliğiniz saniyeler içerisinde iptal edilmektedir. 8383 aboneliğin iptal için İPTAL T.C kimlik numarası yazarak 8383 hattına kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Mesaj iletildiği andan itibaren aboneliğinizin iptaline dair saniyeler içerisinde size kısa bir ileti  ulaşacaktır. Bu mesajdan sonra 8383 aboneliğiniz tamamen sona erecektir. Hiçbir şekilde 8383 bir dahaki ay sizden ücret talep etmeyecektir.

 

Aboneli iptali hakkında bilgi almak için yorum atarak bilgi alabilir ve aklınıza takılan soruları rahatlıkla çözüme kavuşturmuş olabilirsiniz. yazımızda abonelik iptali hakkında detaylıda sizlere bilgi vermek amaçlı bir yazı yayınladık.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir